DanD – Ljubljana

Kljub ubijajočem mrazu smo se odpeljali proti Ljubljani, da jo vidimo v polni, svetlikajoči se, praznični preobleki, hkrati pa da po dolgem času spet malo zažuramo ob rockovskih zvokih ene (naj)bolj uspešnih glasbenih slovenskih skupin – DanD.

 In res je! Lepa je, morm priznat. Sicer pa sej kako ne bi bila, če pa gre vedno ves denar, slava in ponos v tto Ljubljano. Ampak dobr, kaj čmo. Tak je. Žalostn je blo edin to, da takoj ko smo prišli čez Trojane ni bilo ne duha ne sluha več o snegu, tak da je tist pristni občutek zime in praznikov hitro usahnil.
Največja pohvala pa gre definitivno organizatorjem dogodka, saj se je koncert resnično začel točno ob uri, ki je bila napisana na programu. Pač, po vseh dožitevih koncertih se človek nekako sprijazni da se vedno (ampak res vedno) na vsak koncert noro dolgo čaka (oz. posluša predskupine) minimalno 1 – 2 uri. Tu pa je bilo idealno, saj smo samo parkirali, sprehodili gor dol ob Ljubljanici, med štantni kjer se je vil omamni vonj medice in kuhanega vina, nato pa so že začeli ogrevati množico naši DanDjevci.
Kljub res noremu mrazu so zažigali vse do 21:30 in nas popeljali med njihove hite: Plešeš, Oprostite ne razumem, Čas, Katere barve je tvoj dan, Otroci sonca, Roke, Počasi,… za konec pa so nam postregli s posladkom (vsaj za moja ušesa) – s komadom Voda. Seveda pa tudi tu ni šlo brez g. Jankoviča, ki je “prešerno” (kot se za Prešernov trg spodobi 🙂 ) nasmejan nagovoril množico.
Sprašujem pa se ali sem res že tulk stara, ali pa nikoli nisem bila tulk nora, ker ko je bilo koncerta konec so se punce usule za skupino in se drle za njimi: ” Sam enga lupčka,… joj zakon ste, z vsem spoštovanjem smo vas poslušale, jooooj sam enga lupčka šeeee….” – KATASTROFA
 
… in hitro smo odpujsali domov 🙂
Ja, ker je bilo premrzlo smo hitro zbežali v avto in proti domu. Na avtocesti pa nas je pokonci vrgel velik belgijski ovčar, ki je bezlal sredi avtoceste gor in dol. Upam da se je zanj uspešno končalo.
Lahko noč.
Advertisements
Published in: on december 29, 2007 at 10:43 popoldan  Oddaj komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2007/12/29/dand-ljubljana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: