Ko tudi plastika odpove

Ne, ne bom pisala na temo: Viktorji, sneg, BigBrother, Velika noč… Joooj, kako hudo izrabljene teme. Sej to sploh ni več zanimivo brati. Danes bom z vami delila zgodbo, ki se mi je pripetila včeraj.
f24rr_uvodna_kartice_bd1132500162.jpg

Kot je zdaj že najina tradicija se z mamico vsak petek ob 13h odpeljema na kavico – najin petkov čvek. Ja, ob petkih je kavica še toliko bolj “sladka”, ker je konec napornega tedna in čaka nas vikend poln doživetji, počitka, lenarjenja.

No in tako je bilo tudi danes, a še prej je bilo potrebno malo stvari nakupit (jooo, Eva pa spet zadnji dan pred prazniki, ne,… v največji gužvi) nekaj za pod zob, za ta praznično podaljšan vikend. Vse nabašema v voziček (no, sej niti nisma imele fuuuul veliko… ) poiščeva blagajno, katera se nama je v tistem trenutku zdela “najhitrejša” in taprava za hitro opravit. In ko že vse lepo na trak naložima, … ko stranka pred nama že plačuje (ja, sevede s plastiko)… reče gospa prodajalka,… “ne bo šlo, kartice ne zagrabi”… in že v mislih spet obžalujem in se sprašujem, kak lahk ravno jaz vedno naletim na “napačno – tapočasno” blagajno.

A prav kmalu – med opazovanjem ostalih na blagajni – mi postane kristalno jasno, da so prav vse blagajne “tiste napačne – tapočasne” in bi bilo čisto vseeno če bi si zbrala katero drugo. No, pa smo tam.

Odkar so euri itak nikol več ne plačujem z denarjem,… ampak izključno s kartico. In zdaj mi tudi ta ne pomaga, več. Popolnoma na vseh blagajnah je POS terminal zatrokiral in vse je obstalo (in potem vse tiho je bilo 😉 ).

pos.jpg

… nato se je zgodila tekma “kdo pride hitreje do bankomata”,… kdo bo prej,… še dobro da je bankomat prenesel histerični naval ljudi v trgovski center pred velikonočnimi prazniki. Nekaj sem si obljubila zagotovo:”Eva, ne kupuj tik pred prazniki, ob petkih okoli 15h”… a kaj ko si to obljubim vsako leto,… in zgodba se znova in znova ponovi…

… kavica po tem je bila vseeno “sladka”…

Advertisements
Published in: on marec 22, 2008 at 9:45 dop  10 komentarjev  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2008/03/22/ko-odpove-tudi-plastika/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 komentarjevKomentiraj

 1. zato pa imam jaz za vsak slučaj vedno €20 v denarnici 😛

 2. Jst pa ne, ker če jih imam, jih še prej zapravim. To je le 5000 tastarih.

 3. mene je pa neki druzga dans razjezil, pa ni sneh :-/

 4. In to je bilo… da si mogu delat? Mraz?…

 5. V takem primeru pustim vse skupaj na blagajni in lepo v drugo trgovino. Če ob vsej tej tehniki niso sposobni imet na razpolago nekoga, ki bi skrbel za delovanje in mora neuka trgovka udrihat po nič krivemu pos avtomatu, potem jih za stranke kratkomalo briga. Plastika je povsem normalno plačilno sredstvo in več ko se bo uporabljala, bolje bo. Zato vedno, ko mi začnejo zavijati z očmi, ko pokažem kartico, rečem samo deeeejo.

 6. Ja res je. Ful so vsi prodajalci alergični na plastiko, meni pa je tako všeč 😉

 7. Ja in ne vem zakaj v Intersparu ne premorejo ročnega posa, ki bi ga uporabljali v primeru ko tehnika odpove. Tako se v nekaterih centrih pripravijo, v Intersparu pa vsako leto in vsake večje praznike ista pesem. K… jih gleda, če so nesposobni in nezainteresirani za stranke. In če bi vse stranke v takem primeru pustile robo na blagajni in šle v drugo trgovino, bi se mogoče kaj spremenilo. Tak da Eva, drugič v trgovino prej. He he he kot da sem jaz nakupla že teden dni prej. he hehe če vrjameš

 8. Ja sej vsi smo isti, pol si pa med gužvanjem rečemo da naslednje leto pa že ne bo tako,… ja sevede,…. pa je gužva spet tu 😉

 9. Thanks https://driverpackwin.blogspot.co.id/

 10. Indian Stocks

  Ko tudi plastika odpove | Easy_Riderka – get your motor running


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: