Tenerife – 3.dan (nedelja)

Jupiii, sonce že greje, danes je v planu LoroParque. Ravno ko sva se odpravljala iz sobe je zazvonil telefon in sporočili so nama da naju avto že čaka pred hotelom. Mmmmm, mala, rdeča, lepa, “pikapolonica” Nissan Micra je bila pripravljena, da nama 5 dni služi kot prevozno sredstvo. Superca. Zgleda fajn, notri čista, … kot nova.

img_0823-1

5 dni vožnje naju stane 165 EUR. Agentka rentacarja naju opozori, da morava nujno vse stvari odlagat zadaj v prtlažnik in ne na zadnje sedeže, saj se je dogajalo, da so otroci na semaforjih odpirali avtomobile in hitro pobrali kar se je pobrati dalo. Čeprav o kriminalu tu ni duha ne sluha, a vseeno je pametno upoštevati te nasvete, ne?! Škodit ne more kajneda? 😀

V LoroParku sva bila cel dan. Ni vredno se samo zaradi kosila nazaj v hotel voziti. Karta v LoroParque je za eno osebo 31EUR. Narava v celem parku je noro lepo poštimana. Kako pa oni znajo z zelenjem delat, res. Palm in kaktusov je miljon pa to ne morš verjet kak je lepo. Ne verjameš na lastno oko, res! Pa bel tiger,… pa navadn tiger… pa črni panter, pa pingvini, pa orke, pa delfini, pa tjulni, pa papige, pa krokodil, pa želve,… morski psi,…! Čist za mene,… Ja sej vem da zveni mal kičasto, sam ta park me je prevzel, ker imajo vse živali zelo lepo urejen življenjski prostor, ker je vse zeleno, čisto, urejeno in prijetno za nas obiskovalce, kot za živali. Sva spoznala dva angleška turista – upokojenca, ker se jima je dopadla najina mala kamera in smo an hitrco počvekal. Ful face. Sta rekla da ful lepo govoriva angleško, ker da oni so leni glede drugih jezikov, ker itak vsi znajo anglešk in se tako njim ni treba nikjer matrat :D)  Ogledala sva si tudi vse showe, ki so enakomerno porazdeljeni skozi cel dan. Najprej so bili na vrsti tjulni, potem delfini, na to orke in na koncu papige. Obvezno pa moram napisat, da ko sta dva delfina “plesala svoj romantični ples”

 img_0352-1

je bila glasba v ozadju nič drugega kot najin poročni komad Bryan Adams – Everything I do I do it for you. To ne morš verjet. Izmed toliko komadov ravno ta takrat 😀

 Tokrat se je tudi v ožjem izboru nabralo preveč fotografij, tako da prilagam galerijo in vse bolj zainteresirane vabim h klikanju.

Danes se je hotel napolnil do zadnje sobe ima pa drugače 8 nadstropij po cca. 40 sob v enem nadstropju. Sva edina slovenca, oz. danes sta se pridružila še dva. Čakalo naju je tudi obvestilo, da naju bo v petek (zadnji dan 😦 ) čakal avtobus pred hotelom ob 11:15h, vzletimo pa ob 15:10. Aja, pa tu pri nas je ena ura nazaj 😀 Toliko za zdaj.

 

 

Advertisements
Published in: on januar 15, 2009 at 8:42 popoldan  Oddaj komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/01/15/tenerife-3dan-nedelja/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: