I.C.E. v Localu

Glede na dokaj pestro nočno družabno žurersko življenje iz preteklih let, sta se zakonca Cotič po dolgem času odločila da gresta spet na en dobr rock koncert, povrhu tega pa je prijala informacija da – VSTOPNINE NI, tako da 3x hura za Local in I.C.E.

img_1930

Da še nekje sredi te naše preljube recesije obstaja navadnemu smrtniku prijazen kotiček, kjer pustijo tvojo denarnico na miru je vsekakor dobrodošla informacija, kajneda? 😀 Prišla sva sicer hudo prezgodaj (ob 21h), a kaj ko je v teh umirjenih letih tako težko biti dolgo pokonci. Se vidi da je rosna divja žurerska mladost že za nami in da je najljubše biti do 23h že v postelji 😀 Mogoče je moja nosečnost vse to še samo podvojila 😉 Zato pa pravim da je pravilno da se človek v divjem obdobju zdivja, nažura, napleše in potem mirno prestopi v nov življenjski “tempo”. Jaz sem definitivno dala skozi svojo žurersko obdobje in ni mi žal. Verjamem pa, da tisti ki se v mladosti ni dovolj “znorel” mu lahko zašpila na “stara” leta 😀 No, pa pustimo to. Ob 23h so stopili na oder v proti pričakovanju bolj praznem Localu, kar pa je vsem navzočim seveda še kako prijalo, da ni bilo slabega zraka in prerivanja. Da o nič zakajenem zraku sploh ne pišem. Super res! Sicer poznam od njih le 4 komade, a so svoj divji repertuar še bolj popestrili s še bolj divjimi priredbami Pink (So what,…) Michaela Jacksona (Beat it), I love Rock n Roll, Should I stay or should I go, We will rock you in celo od Metallice – Enter sandman.

img_1844

Vokalistka Renata je pravi mali strupek na odru. Drobna, suhcena – v njej pa divje hripajoč močan glas, toliko energije da bi lahko eksplodirala, dobra volja vre iz nje in toliko pozitivnega naboja premore le malokatera pevka na naši glasbeni sceni. Res je dobra! Ženske njenega (Nina Vodopivec, P!nk, Tina Turner, …) kova so definitivno moj zlati vir za črpanje dobre volje. Napališ zvočnike do konca in že ni več nobene sledi o utrujenosti in slabi volji – si “pozdravljen” v trenutku. Jenči je veselo poplesaval skozi vse njihove komade 😀 I.C.E. vas definitivno ne bo pustil ledene 😀 Zaspala ob 2h, danes pa ponovno v lajf – srečanje celjskih blogerjev v Braniborju. Spet bo veselo 😀

No, pa še malo za znoret. Njihov prvi in naj hit Na liniji:

Živim brez navodil:

Grega se je po dolgem času spet malo sprehodil tik pred odrom in veselo pritiskal na svojega Canona. Več slik sledi TUKAJ – KLIK.

Advertisements
Published in: on januar 31, 2009 at 12:31 popoldan  4 komentarji  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/01/31/ice-v-localu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 komentarjiKomentiraj

  1. Tale punca je super. Enkrat, pred leti je tekmovala na prvem Bodi zvezda oz. eni od teh varijacij na Auerjevi televiziji… In ja meni precej deluje kot slovenska Pink 🙂 .

  2. @mikimiska: ja res je dobra. Škoda da jih folk še ne pozna dost. Sej bo…

  3. Just an amazing site!

    ==
    http://street-wear.org/deviantdecorumwordpresscom/

  4. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped
    me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: