Čudovit dan

Moj prvi dan brez službe. Če bodo vsi dnevi tako lepi kot je bil današnji bo pa tole še kar šlo 😀 Spala sem do 9h (mmmmmm je bilo fajn) potem pa (da se izognem nepotrebnem “pogostem” občutku da moram na wc med sprehodom) kar ne tešče na dolgi intenzivni sprehod. Če bi karkoli pojedla ali popila mi ne bi uspelo eno uro hitre hoje, ker je mehur zadnje čase kar “naporen”. Tako pa je šlo super. Moj jutranji krog je dolg točno eno uro. In nazaj sem prišla pošteno utrujena s prijetno napolnjenimi “baterijami” 😀 Ni lepše kot sprehod v pasji družbi, kjer se nama pridružijo le še spomladansko sonce, petje številnih ptic in voda. Šark (kot ponavadi) seveda ni mogel brez kopanja, ampak ok, sej je že sonce dovolj močno in mu pustim da se hitro zmoči, potem pa naprej po najini poti. Zajčkov in srn še nisem srečala, a glede na pretekla leta še tudi njih pričakujem 😀

Spodnje slike pa so nastale en dan prej, ko je Grega pofotkal našega kamenkota. Obvezno mora vedno en kamenček,  kamen ali pa včasih skoraj že celo skalo potegniti iz Savinje in jo prinesti domov. Ljubezen večja kot do kosti. Tudi jeza nastopi, če mu ga kdo poskuša vzeti.

Če mi bo le sonce oz. vreme zjutraj služilo bom popolnoma vsako jutro opravila tole mojo intenzivno akcijo za dušo in telo,… sam da me le ne bo zagrabilo kje sredi travnika 😀 (morm telefon zraven vzet 😀 )

Šibam pod tuš, nato pa … ah kar pride pride. Sej sem ja na dopustu, ne (se morm še navadit na to)  😀

new-folder-3

Published in: on 16 marca, 2009 at 10:41 dop  5 komentarjev  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/03/16/cudovit-dan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 komentarjevKomentiraj

  1. To je res čudovito 🙂 in vedno je tako, samo najti se moramo 🙂 .

  2. Ja se spomnim zadnje dni, ko je sonce že lepo grelo okna pisarne,… kak sem opazovala ven lepo pomladno prebujanje,… in potem ob 16h ko sem prišla domov, seveda sonca ni bilo nikjer več 😦

  3. Ti za Savinjo, jaz pa na Golovec, kjer seže razgled do zasneženih Alp. Pa ptički, rožice…lepo!

  4. @irena: ja tu je fajn da je Savinja blizu zarad Sarka, ker ni večjega veselja, ko se na sredini sprehoda vrže v vodo in kamne ven nosi. Lolek mali. Golovec je pa glede na mesto itak da super točka za oddih ja.

  5. Hey veey interesting blog!


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: