DanD – Križanke

Dolgo pričakovani simfonični spektakel se je končno udejanil. Ni je boljše kombinacije kot sta ROCK in SIMFONIKI. Tako kot se mi je ta posrečena kombinacija zdela odlična že pri Metallici in Siddharti je tudi z DanD zvenelo odlično.

img_3022-1

Do zadnjega kotička napolnjene Križanke so v en glas tresle glasilke za DanD. Morda je nekoliko zmotil izbor samih skladb, ker verjamem da je veliko (če ne večina) prisotnih pričakovala tudi malo več njihovih taprvih, tistih tažlahtnih, ki poženejo tisti pravi šus rocka po žilah. A žal jih ni bilo. Dva, trije mogoče. Ampak ok, je pač namen da poletijo te njihove ekstravagantne ptice in da se “zlavfa” novi cd. Štikl Čas pa je pošteno dvignil dlake do neba. Pasal je tale po dolgem času spet en odličen rock koncert. Glasbeni gostje (Polona Kasal, Gal in Severa Gjurin, Ditka Haberl, Borut Marolt in Tomi Meglič) so dogajanje le še bolj popestrili.

img_3057-1

Pripenjam še posnetek VODA v izvedbi Tomija Megliča, ki pa je rahlo (v izogib ponovni zadregi v smislu “ups pozabu sem kako že gre”) “prilagodil” besedilo, kar bodo največji poznavalci brez problema ugotovili.

Več fotk še TUKAJ.

Rock on!

Advertisements
Published in: on september 14, 2009 at 7:04 popoldan  3 komentarji  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/09/14/dand-krizanke/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 komentarjiKomentiraj

  1. Dans je blo tud fajn, sam dejansko ne vem zakaj je treba tista hrvaška komada igrat, pa ne starih hitov (Hodiš nad oblaki, itd…), pa mal pade filing, ko zaključijo komad, pa traja da simfoniki obrnejo liste z notami 🙂 scena, lučke, video, zvok pa prva liga……

    • Ja mene je tut tist mal zmotl. Pa ful so une na easy špilal. Pa Polonca vam je zbolela a, ne? Sem poslušala v živo na radiu prenos.

  2. http://www.drugisvet.com/blogerji_pisejo.html


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: