Čist po naše

Ura 15h. Kolona. Rdeča na semaforju. Kersnikova ulica. In čas, ko se z Anžetom ponavadi odpraviva proti domu. A priti na glavno cesto izpred naše hiše je ponavadi misija nemogoče. In zahvala za to gre našim vljudnim prijaznim voznikom. Ok, poglejte –> ne rečem da ti pred očmi ugaša zelena luč, potem je razumljivo da pospešiš in se ne zmeniš za tiste reveže, ki bi radi prišli na cesto. Ampak da dejansko (zaparkiraš moj izvoz ko,…) stojiš v koloni (in to medtem ko ti v glavo od daleč šajna rdeča luč ?????????????”!!!!!) in mi ne daš prednosti, da vsaj na cesto pridem, tega pa ne razumem! Pa sej konc koncev bova oba stala v koloni in čakala na zeleno, no !!! Ne boš nič izgubil če bi me le spustil da zapeljem pred teboj, no! Hja, tu se pokaže toleranca in strpnost naših voznikov. Jst še vedno ko kdo ven “rine” in če vidim da je spredaj kolona, al pa če se mi ne mudi,… požmrkam in dam prednost. Valda, no! Mogoč pa tak radi gledajo v Mazdino rit in moje rikverc lučke, ki jim butajo v betico.

Ko pa že glih o prometu jamram,…naj povem še tole…  je bila potem pred menoj ena gospodična, ki je med vožnjo veselo histerično ravhala in se je častna beseda iz njenega avtomobila (odprto okno) bolj kadilo kot iz kakšnega starega 4kolesnika, ki kuri staro olje. Pa kok si lahk tulk odvisn, da morš med vožnjo pržgeš no? Pa da lahk sploh dihaš v tisti mali giht celici? Nea razumem! Tak! In pika!

Advertisements
Published in: on september 28, 2009 at 6:42 popoldan  9 komentarjev  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/09/28/cist-po-nase/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 komentarjevKomentiraj

 1. true true

  • yes yes

 2. Po moje niti ni takšen problem v tem, da te nočejo spustit…velika večina jih je prebutastih, da bi opazili nekoga, ki se trudi priti na cesto. Posebej, če to poskuša vzvratno. Si mogoče razmišljala o tem, da bi avto, če je to možno, pred hišo parkirala vzvratno?

  Lahko pa še jaz izkoristim trenutek in napišem eno mojo cvetko od današnjega jutra…križišče Dečkove in Čopove…jaz iz Dečkove čakam na rdeči luči, da bi zavil levo na Čopovo, pas za naravnost prost…v tistem slišim škripanje. pogledam desno…ženska v majhnem Suzukijevem terencu je skoraj povozila starega čičata, ki je pravilno prečkal cesto pri zeleni luči. Potem se nad čičatom pizdi, na koncu pa kot da ni bilo nič…v prvo, pa v rdečo.

  • Jao kaki norci so na cestah res. Najboljš je ko nardi kdo kej res narobe,… pol pa se še dere ven kot da ni kriv.

 3. Kersnikova je obupna ja v vsakem času in uri dneva, imam tudi nekaj takih primerov, ko sem na primer pri rondoju pred bolnico preživela prečkanje ceste in me je samo veter oplazil od mimodrvečega avtomobila, pa na prehodu malu više pred kitajsko restavracijo, čisto pred domom, je bilo isto a se mi je voznik z avtomobila opravičil skozi okno s “sori”, ker me sploh ni videl prav čas, ja na zebri te ne vidijo, tako DIVJAJO .

  • Ja greš peš pa te glih tak lahk kdo nalada :S

 4. Poznam takšne, ki imajo otroka v avtu in kadijo! To ej kriza 😦

  Kar se pa solidarnosti na cesti tiče…imamo le na jugu države, pa ob morju 🙂

  • O ja, o tem sploh raj ne bi začela.

 5. Every weekend i used to go to see this web site, as
  i wish for enjoyment, as this this web site conations truly good funny stuff too.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: