Moj prvi STAND UP

In smo šli…

IMG_3715-1

… s prijatelji v Špital za prjatle, poslušat Srđan-a Jovanović-a. Sama sem se StandUp-a udeležila prvič in bila prijetno navdušena. Ostali ki so bili že na kakšnem pa pravijo da je ta bil eden boljših, če ne najboljši. Mislim da že sam jezik (komik je bil iz Srbije) nardi celo zgodbo bolj komično in prijetno za poslušat (sej veste da so tudi vici v YU jeziku bolj pristni in tapravi), če pa se komik norčuje še iz samega sebe oz. njegovega ljudstva je vse skupaj še bolj komično. Sicer pa naj bi prava “stoječa komedija” nastala ravno na podlagi heca iz kraja, ljudi, navad, dogodkov od koder prihaja komik. Najbolj sem si zapomnila stavek, ki je v tisti razlagi pasal zraven kot burek na cvetačo (torej noooot) :” je imel tako močan vrat, kot da bi ga dojili s kajmakom”. Pa ka si ja nor. Smo se čudili kot puran glisti, hahaha. Res je bil dober.

Tule en izsek iz njegove štorije:

Ko pa smo že pri Srbiji vam spodaj z veseljem in za dobro razvedrilo pokažem še tole šolo tujega jezika…

U p….. m….. !!! 😀

Published in: on 18 oktobra, 2009 at 11:55 dop  8 komentarjev  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2009/10/18/moj-prvi-stand-up/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 komentarjevKomentiraj

 1. je bil ko nekrofil….ne jebe ništa živo 🙂

  • lol

 2. No, da bi bil “najboljši” mu še dosti manjka, se pa lahko kosa z našimi boljšimi. Če ti je bil všeč njegov tip humorja, ti priporočam našega Perico Jerkoviča (rojen v Bosni, kot begunec priseljen k nam…carska tematika za stand-upe).

  Drugače pa spremljaj dogodke recimo v Planetih tuš, ravno ta četrtek zvečer mislim da so v Celju. Imensko sicer zasedba ne obeta (razen Pižame, kateri je baje dober, jaz pa ga še nisem spoznal), ampak gremo pogledat… Škoda pa, ker nisi že prej spremljala te scene, ker se je letos dosti dogajalo v MCC-ju, med drugim je razturala tudi širši javnosti dobro znana Fata. Ampak ni igrala Fate…

  Omenil bi pa še Tina Vodopivca, Vanči Žorž, Klemna Bučana in pa Klemna Mauhlerja. Na kateremkoli izmed teh se znajdeš (performansu seveda…), boš crkovala od smeha.

  • Ja jst sem čist frišna kar se tega tiče. Sam je pa rekla sestra glih za Lucijo Čirovič (Fata) da ni bla tolk dobra kot je folk pričakoval da bo. Rečmo pr temu Srđanu smo se smejal non stop,… dobr fila fora po tekočem traku,… pri Luciji pa so čakal in čakal,… pol mal HAHAHA,… pol pa spat zgodba naprej. 😀 Men je fajn da ne folgaš in se smejiš non stop 😀 Ja za Tuševe četrtke sem pa slišala ja. Bo treba it kej pogledat, ja.

   • Moje (naše) izkušnje z Lucijo so pa dosti drugačne. V MCC-ju je letos poleti nastopala skupaj s Perico Jerkovičem in Mladenom Pahovičem. Začel je Perica (itak car), nadaljeval je Mladen (zamoril vse po vrsti, tip je dolgocajtn do amena), končala pa Lucija. In tukaj je res razturala. Sem pa opazil, da je na stand-upih dosti odvisno od družbe, s katero si (OK, to je itak povsod pomembno), mogoče pa še bolj od publike. Na živce mi gredo razni ljudje, ki ne kapirajo kakšnega bolj inteligentno zastavljenega skeča, potem pa je naenkrat nastopajoči bedast. In tega se nehote nalezejo tudi ostali in fore se ne razživijo tako, kot bi se morale. Aja, niti slučajno to zadnje ne leti na tvojo sestro.

 3. Ja sej to so gledali naši,… ko je bilo v MCCju… in pravijo da prvi je bil pa res ODLIČEN… Ja veliko je odvisno od družbe,… splošnega razpoloženja,…

 4. zdej je že 4. del 😉

  • Ja sem slišala ja. Morm še pogledat! 😀


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: