Teletina s hrenovo skorjico

Ja, res je. Sliši se odlično. In tudi okusi se odlično!

Čist simpl, pa ful dobr.

Opažam pri sebi, da med letom kar prevečkrat pozabim na hren, pol se pa v času Velike noči prenažiram z njim. Pa je v bistvu ful dober in zdrav in bi si ga definitivno mogli večkrat privoščit.

Torej potrebujete:

Zrezki ali koščki teletine

Malo olja

Hren (lahko svežega naribanega, midva sva imela kar tistega kupljenega v lončku)

drobtine

čebula

sir (naj bi bil parmezan, samo ga ni bilo pri hiši)

za prilogo pa po želji (midva sva imela pire z dodatkom kuhanega korenčka)

Na malo olja dobro popečemo (en dan prej v vinu, začimbah in česnu namočeno) meso,…

Na hitro prepražimo čebulo, hren in drobtine. Dodamo sir.

Meso položimo v pekač

in obložimo z zgoraj naštetim praženjem.

Hop v pečico toliko da se sir stopi in to je to.

Mmmmmm.

Published in: on marec 25, 2010 at 7:23 popoldan  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/03/25/teletina-s-hrenovo-skorjico/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 KomentarjevKomentiraj

  1. A je kej ostalo ?😀

    • Grega pravi: “JE OSTALO, če le prideta kej naokol”. Anžo vaju sploh ne bo več poznal zdej😦

  2. mmmnnn jaz bi tudi!

    • Ja potem bomo pa enkrat mogl povabit ne?!😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: