Tržnice sveta

V Mercator centru v Celju se od 26.marca do 9. aprila odvija fotografska razstava Benke Pulko.

Seveda smo morali pozdraviti našo carico in na hitrco prisluhniti novim foto zgodbam, ki jih še nismo spravili pod streho 😉 (ma me drži da vzamem Pocestnico še 1x v roke in jo spet pošteno preglodam od spredi – zadi & zadi – spredi!) Na hitrco pa pravim zato, ker smo po zaključku že šibali naprej proti Mariboru, da smo si “spucali” ventile in namučili glasilke na koncertu rokerjev Parni Valjak.

Torej… že z razstavo v Galeriji sodobne umetnosti v Celju me je popolnoma osvojila. Ma to kr padeš not, fotografija oživi, liki izstopijo s platna, vse postane živo,…


Poslušanje tako pozitivnega, prijaznega in toplega ženskega bitja ti napolni baterije do konca in kar še in še bi… poslušal v nedogled…

Odlične fotografije, odličen izlet okoli sveta v slabi urici. Vsi ki pa ste žal zamudili naš svetovni sprehod, pa si lahko fotografije s kratkimi opisi ob njih ogledate še do 9. aprila.

Ja talisman je blo treba kupit. Nalepka bo romala na moj motor (za “asfaltno” srečo), zapestnica pa na zapestje (za srečo vsak dan in vsepovsod). Vsaka kroglica na njej predstavlja eno uro dneva in vsako uro si je potrebno reči: “Uspelo mi bo… verjamem vase,… zmorem… ” ! ! ! Volja je tisto kar nas žene in naj vas žene še naprej!

V Mercator pa le skočte uč na fotke vržit !!!

Published in: on 28 marca, 2010 at 5:00 dop  Oddaj komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/03/28/trznice-sveta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: