Rock noč do jutra in mi4 :D

Takle je. Ko smo skupaj – je čas za Boheme 😀 Katja in Aleš – Bohemovska zaročenca in poročenca 😀 Fajn je če je fino in z njima je vedno fino 😀 Pa se je pridruži še Damjan in moški del je bil popoln 😀 (Andrej je sicer za čist originalno postavo naše žur – zasedbe manjkal,…) Mi2 s Katjo pa gasa med množico na pašo za ušesa in oči 😀

Aja, pa da ne govorim kako je naš plan da gremo na pozni koncert Bohemov v Braslovče v momentu spremenil koordinate in ravno prav čas smo uleteli v Zagorje, kjer so Bohemi še pred Braslovškim koncertom imeli eno akcijo. Bohemi kot vedno odšpilali kot se reče, a žal od (tokrat pevcu domače) publike nekako ni bilo čutiti tistega filinga, ki se lahko zgodi pod odrom. Ni in ni ga bilo.

Pa pridejo Siddi na oder, jakost zvočnikov se nastavi na polno, kitare zacvilijo in fešta se nadaljuje. Lepo jih je bilo slišat (in videt, itak! :p ) po dolgem času in prepet vse njihove nove in stare hite. (še danes hripam btw) Njam njam je še vedno tole njihovo brenkanje!

Aja, ker se Grega tokrat ni neki zelo obremenjaval s fotkanjem (je imel polne roke 😀 ), bi rada pokazala eno – meni najljubšo Sidd fotko.

Potem pa pogled na uro… kratek klic v Braslovče kako kaže z Bohemi… pravijo da so šele začeli in gasa … proti njihovem drugem koncertu… Nebi bli mi, če nebi šli 😀 Smo sicer ujeli le konec, a koncertni konec je bil šele začetek… 😀

Z Maticem (pevec)

in Marjanom (kitarist)

smo se pod odrom začvekali do 3:30! (ko je večina že odšla in šank je bil že zdavnaj zaprt :D)

Da ne govorim kake divje teme pogovora smo načeli… za polulat smešn (a bodo ostale kar pri meni na varnem) !!! Po vseh koncertih na katerih smo jih spremljali, pa zaroka – ki so jo speljali, pa skorajda tudi poroka, pa vse fotke ki je Grega poklikal …  smo postali že kar super čvek prijatelji. Fajni so. Na easy, preprosti in predvsem zelo dosegljivi. Več takšnih rabi naša drugače “pokvarjena” estradna scena.

Nepozabn večer, super družba in najboljši šus rocka za dušo po dolgem času. Fino je! Oh yeah!

Advertisements
Published in: on avgust 8, 2010 at 7:40 popoldan  6 komentarjev  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/08/08/rock-noc-do-jutra-in-mi4-d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 komentarjevKomentiraj

  1. Uh,je res pasal,na polno!!!!!pa sej mi ne vem kake scene sploh nimamo (zgoraj opisan bend izvzet:)),oz. tisti,ki se imajo za neki so sami tumpa-tumpa in joške do Koroške,drugi,ki bi lahk bili neki pa so pre- oh za nas navadne smrtnike:)Uh pozabila sem na misice in samozvane starlete-jap,še dobr,da obstaja nekaj poštenih rockerjev:)

    • Ja ko pomislim na našo “Wanna Be Celebrities” sceno mi gre na bruhanje… :S

  2. Andrej gre zraun next time!!

    • Oukey 😀

  3. Nama ni uspel. Ampak imava dobro opravičilo 🙂 Mogoče next time.

    • Tudi prav 😀


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: