Črna

Ja, ta objava bo črna, depresivna, tečna, zmatrana, naveličana, besna, lena, divja, aaaaaaaaaaaaaaaaa. Takle je… vedno poslušam kako je fino brat moj blog, pa kok se mam/o fajn, pa kok je vse fajn, … pa kok fajn pišem, pa kok je vedno vse pozitivno… To je sicer fuuul lepo slišat in se z veseljem lotim potem vseh naslednjih tem… ampak… ampak…. ampak tokrat bo male drugače.

Danes se počutim takole:

Sem odkrita, pišem/povem po resnici in zakaj ne bi danes napisala kako je… Pride dan, ko ti gre vse na živce. Vse te razjezi 10x bolj kot bi te na kakšen običajen dan. Vse kar rečejo, naredijo, … jezi 10x bolj. Ni volje, ni idej, ni energije, ni smisla. Najraj bi se zaprla v črno črno črno zvočno izolirano sobo in ostala not kot v mehurčku ujeta dokler me jeza ne mine. Ker ni pošteno do okolice, mojga, bibeka… da sem taka. Sej osebno ni nihče nič kriv (da se ne boste iskali 😀 ), pač pride da noriš. Pa ni PMS, če bo kdo slučajno krivil gospo s Krvavca! Kr neki pač.

“sej že jutri boljše bo” … MORA BIT!

Do takrat pa: “rrraataaataataaataaa”

Tale je pa v nulo! 😀

Published in: on 17 avgusta, 2010 at 7:46 popoldan  3 komentarji  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/08/17/crna/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 komentarjiKomentiraj

  1. No evo. Odgovor na mojo jezo: To je dan, ko ni nic tako, kot bi moralo biti. Vsi smo prezaposleni in preobremenjeni, svoje telo in svojega duha nenehno izpostavljamo novim preizkusnjam in stresnim situacijam. Ker delujemo na meji svojih zmogljivosti, se zelo mocno in neposredno odzovemo na vsak izziv iz okolja. Nepotrpezljivi smo in vzkipljivi, vcasih celo nasilni, kar je posledica tega, da je Luna v Skorpijonu zelo intenzivna, nasponana in nam sploh ne pusti dihati. Prav tako nenehno odkrivamo nove pomanjkljivosti pri ze znanih stvareh.

    Hvala Špela! 😀

  2. 7:33 gre luna v Strelca:
    V naso okolico se vraca vsesplosni optimizem, smisel za humor in navdusenje. Odlicnega razpolozenja smo in pripravljeni na nova dejanja. Polni smo elana in sijajnih idej, ki pa se vcasih izkazejo za vse prej kot prakticne in izvedljive. Zalozeni smo s taksno mero samozavesti, optimizma in poguma, da smo pripravljeni na razlicna tveganja in dejanja, ki zahtevajo od nas prav to. To je zelo ugoden dan za prosnje in zahteve.

    Evo…mistery solved 🙂 Zdej pa hitr spat, da bo kmal jutr :)))

    • Aaaa, hvala 😀


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: