Dve črtici

22.9  zvečer sta se izrisali tisti dve magični črtici na testu za nosečnost, ki napovedujeta srečo. No, vsaj naj bi jo. V najinem primeru je vsekakor bila velika sreča in veselje. In ker sva bila srečna sva najino srečo seveda tudi takoj (zgleda da žal prehitro) delila z vsemi najbljižnimi, vami… A je najina sreča žal trajala samo par dni, ker se je zgodilo tisto najslabše, ki se lahko zgodi. Ja, priznam: je šok, je žalost, je jeza, je dvom, je tišina, je praznina, so vprašanja, je bes, je razmišljanje …

A konc koncev gledam na to takole: imava že enega super ljubkega zdravega fanta (za katerega je treba gledat naprej in biti pozitiven), ki (verjamem) bo (kmalu) sigurno dobil tudi super sestrco ali bratca. Tokrat nam žal ni bilo usojeno. Usoda že ve zakaj in že pač (žal) mora biti tako. Narava naredi, kar je potrebno narediti in s tem se je treba sprijazniti. Bolje takole takoj v štartu, kot kasneje… Če ne gre ne gre. Je že moralo biti tako. Ni prijetno in seveda bi bilo bolje če se ne bi zgodilo.

Samo da je vse za nami in da sem končno spet doma pri mojih dveh.

————————————————————————————————-

(Ni lepšega kot krik veselja, ko me je Anže zagledal na vratih, ko sem prišla iz bolnice… in potem se njegove rokice razširijo in potegnejo mene in Grega skupaj in se moramo objemati in objemati… Neprecenljivo. Čisti balzam… )

Advertisements
Published in: on september 28, 2010 at 8:00 popoldan  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/09/28/dve-crtici/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentKomentiraj

  1. :-((((( Škoda, a kot si rekla, narava že ve zakaj mora biti tako. Če že mora biti tako, je bolje, da že kr v štartu, kot čez ne vem kolk časa, ko je potem vse še toliko težje in boleče. V petek je že nov mesec in nove priložnosti. Zagotovo pa mora ostat pozitivnost, ker itak, da bo Anže dobil bratca ali sestrico, če ne oboje ;-))

    Pa srečnooooooo


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: