Prsi o-la-la

Kot sem obljubila razkrijem še recept za glavno jed. Začinjene piščančje prsi celo noč namakamo v belem vinu, v katerega smo narezali par strokov česna😀 Ta vinska nočna kopel naredi piščančje meso neverjetno mehko in extra aromatično😀 Nato jih popečemo oz. kar do konca spečemo v ponvi. Naložimo jih na pekač…

Nalagamo po želji, kar nam pride pod roke… dokler se grmada ne podre😀

Pomagamo si lahko z zobotrebci😀 Sama sem izbrala: rezino paradižnika, šampinjone, popečeno rezino bučke, sir Brie.

Hop v pečico, dokler se sir ne stopi in dober tek. Zraven sem za vse ljubitelje mokrih jedi ponudila še gobovo smetanovo omako in krokete😀 Aja, fotke pečenih prsi ni, ker se je mudilo😀

Published in: on januar 12, 2011 at 8:17 popoldan  Oddaj komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2011/01/12/prsi-o-la-la/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: