Gnilo

Evo me. Po en čink premora sem nazaj. Je pač bilo neko čudno zatišje dogodkov, koncertov, peke, kuhe, potepanj in nič fotomateriala…

Ampak danes je dan za novo objavo, …  imam eno “tečno” temo za obdelat…

Zaenkrat (in upam da me nikoli ne bo) me politika, volitve, referendumi, stranke, vlada, država, —> niti pod razno ne zanimajo (ker ni zaupanja), a človek pač nehote ujame na uho takšne in drugačne afere, utaje, mnenja, kritike, stečaji, podražitve, zamrznitve plač, prikrivanja, podkupovanja, afere, jezo… In tako sem posledično še bolj prepričana v moje mnenje o vsem tem sr…. —> Država je gnila. Država je tam, kjer se nižje na da.

Ni ga več bitja na naši mali kokoški, ki bi na pošten način uspel in bil res VELIK do konca – in še vedno delal POŠTENO vse do konca in naprej. Ni ga! Vsem – slej ko prej popadajo maske dol in tako se na kupu znajdejo gospodje (ne bom osebno – sej veste s podzemljem se ni dobro igrati 😉 ) ” g. Mercator-i, g. Čista lopata, ga. Vegrad-ova, politikov se mi sploh ne da naštevat ker jih je preveč oz. so vsi za sem, pa najbogatejši slovenec – je (žal) vedno bolj “priljubljen” na prvih straneh novic zadnje dni – on je v bistvu tudi glavni razlog za tole objavo, pa g. podkupljivi sodnik celjski, pa zdej tale “preljuba – noooot” cerkev (jaaaaa šeeeee jim mečite v mošnjičke ubogo revno ljudstvo!, ko pridejo krožiti med vas) – kr neki, pa pokojni g. Bulmastif, pa trije slavni bratje,… pa pa pa ”

Pa kaj je narobe z našo državo??? Potem pa se najdejo “pošteni” reveži, ki trdijo da je prejšnja vlada pa res bila najboljša… in da je treba zamenjat, ker karkoli bo prišlo, bo boljše kot je sedanja… My ass, ja! Vsi so isti!!! Naša država je gnila!!! Ne grem se več.

Folk je bogi, nimajo za kruh, obleko, kaj šele za položnice, šolanje, (govorim iz lastnih izkušenj, ker iz dneva v dan poslušam takšne in drugačne res pretresljive zgodbe navadnih smrtnikov, ki te prizemljijo – ko človek ne ve kako bo do jutri prišel skozi … kar se financ tiče… da ne govorimo o zdravju) … a naši nekaj glavi živini na vrhu se sladko j…. za vse in se smeji s tistimi narisanim nasmeškom s slino v ustnih kotičkih. Bljaaaaaak. Za bruhat!

 

Vprašam se samo kam to pelje? Kako dolgo bo tole zdržalo? Sledi Egipt? Ma, ni mi jasno. Žal… Škoda.

Published in: on 16 februarja, 2011 at 10:01 popoldan  4 komentarji  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2011/02/16/gnilo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 komentarjiKomentiraj

  1. veliko grmado si naložila tukaj, zažgat jo bo treba!

    • Ja, burn them alll!!!!

  2. hja… res je nekaj gnilega v državi tej… Ampak smo slovenceljni nažalost prevelike ovce, da bi si upali kaj spremeniti. Takšni si pa niti ne zaslužimo svoje države, resn ne. Včasih se mi zdi, da bi bilo bolje, če bi ostali skupaj v Jugi, resno. Kaj nam je takrat manjkalo?? čisto nič… 😦 :/

    • Ja. Včasih nam res ni nič falilo. ..


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: