Crno bela mavrica

Ker naša Benka spet odhaja (in tut še kdaj prihaja :D) sma jo obvezno morala it pozdravit v Velenje, kjer je na velenjskem gradu imela otvoritev razstave fotografij – Črno bela mavrica. Fotk vam pokažem za lušte, priporočam ogled v živo ;D Spodnji video pa itak pove vse.

KLIK – prvi del

KLIK – drugi del

Ja, človek se prav zamisli, da bi svoje lumpe dali za kak mesec v Tibet, kjer si bodo sami prali, kuhali in skrbeli za osnovna življenska opravila, ki so za naše lumpe popolnoma samoumevna in se nekako ve, da to porihtata ati in mami. Pa sej dejansko je prav da je tako in da nas imajo in da so ljubljeni, ampak včasih ko odrine krožnik stran in reče “ni doblo” bi ga pa kr poslala mal tja pogledat, ja!

Naša bejbi potepuška 😀  … in že je odletela naprej … 😀

Zdaj pa delo za vse vas dragi moji. Bodite dobri za trenutek – stane vas samo 1eur, primite mobilne telefone v roke in tipkajte:  SOLNINA na 1919. Žal za MOBITELove uporabnike ne velja, a do pred kratkim bi tudi mi lahko pomagali. Pa je njihov sistem žal čist mim. Smo vsi v muzeju veselo tipkali… in dobili povratno sporočilo da ni bilo uspešno. No, po urgiranju Benke naslednji dan, so sporočili da je (v tej naši preljubi zmešani državici celo za biti dober – za humanitarnost) treba vlagat obrazce in prošnje za podaljševanje akcij znova in znova in znova. Žalostno res! 😦

Published in: on 2 februarja, 2012 at 1:00 popoldan  Oddaj komentar  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2012/02/02/crno-bela-mavrica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: