Kaznivo dejanje?

 

Se vam zdijo zgornji dve fotografiji sporni? Kaznivo dejanje? Kriminal? Za preganjat? Za kazen odredit? C`mon ljudje! Če je tole kaznivo dejanje, če je za to veselje (vseh udeležencev), športno aktivnost, razgibavanje, rekreacijo potrebno izdati denarno kazen potem res ne vem več kje živimo! ?!?!?!?!?!?! Se ne bi raje naši plavčki ukvarjali z resnično kriminalnimi dejanji, prekrški… kot so vožnje v nasprotni smeri na AC, prehitra vožnja, vlomi, posilstva, umori, . . . Ne razumem! Potem je tudi otroka zadaj na kolesu imeti kaznivo dejanje? Potem je tudi psa sprehajat po ulicah kaznivo dejanje? Zakaj že? Ma ja, sej jst vedno padem v skupino zločincev. Peljem rahlo nad omejitvijo – bumaaaaa v nabiralnik pade kazen s fotografijo kako “dirkam” … zdej bom pa pred plavci cvikala še ko psa prijetno utrudim ali pa MOJEGA otroka peljem na “rolanje” ? Nič jasno v tej naši državici! K…. pa varnost, če je tole zločin.

Published in: on 26 julija, 2012 at 8:24 popoldan  3 komentarji  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2012/07/26/kaznivo-dejanje/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 komentarjiKomentiraj

 1. Meni se to ne zdi kot kaznivo dejanje,da bi nas morali policisti kaznovati ,je pa res malo nevarno za nekatere ko se še same komaj vozijo na rolarjih potem pa še svoje otroke zraven v vozičku peljejo .Za tiste ki znajo po moje ni panike ,res pa je da jaz nebi kljub temu da sem dobra lorkarica;) malo no pa saj veš kaj sem ti rkela -neodgovorno ,a vsak ve zase 😉 Ti se kar veselo rolaj še naprej !

 2. Po vedno vec zanesljivo preverjenih informacij se poraja dvom ce je to res kaznivo dejanje… Me ima da se bom za zakljucek debate obrnila kar na policiste same. Naj povejo svoje. Zdej me pa res firbec matra…

 3. KAAAJ?
  ZAKAJ?
  A si se rolala s kužatom na povodcu in dobila kazen, al kako?
  Ali si se rolala in zraven peljala voziček in dobila kazen?
  Ma, oboje se mi zdi nemogoče, no!!!
  Ma, ne, zakaj bi to bilo kaznivo????


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: