Parni Valjak v Mariboru

Končno nova objava za rubriko “koncerti! V vsakem primeru smo imeli namen it na koncert hrvaške skupine Parni valjak (ja ja, sej vem ne poslušam glasbe spodnjih in nižje od taprvih spodnjih sosedov,… ampak Parni so izjema!), ker pa so bile potem karte celo gratis (hvala Andrej) je bilo še slajše 😉 Sploh ob (vsaj za mene vrtoglavih) stroških popravila Mazde (zdaj po novem bojda cca. minimalno 1200 EUR 😦 )

In ja, po dveh tednih odkar se je zgodila prometna nesreča je bil ta večer pravi balzam za dušo. Ob 18h Benka v Mercatorju,… potem pa šusa v Maribor. Po mukotrpnem iskanju parkirnega prostora smo le stopili v dvorano.

Da pa je vse skupaj še lepše… in kdor me dobro pozna dobro ve, da ni lepšega za mene kot da prideš na koncert,… in v momentu ko ti varnostnik odtrga karto… začne glavni bend zaradi katerega si tam – špilat. Nič predskupin, nič čakanja, nič tišine in nič utrujanja nog po nepotrebnem. Tako se je zgodilo v petek. Pridemo,… in oni začnejo na polno.

Dvorana je dobesedno pokala po šivih in tokrat mislim resno, ker se včasih ta fraza uporabi popolnoma po nepotrebnem… tokrat je pokalo in se treslo.

Neumorni Aki s svojo ekipo na odru je ustvaril nepozabno dvoransko vzdušje, ki se lahko zgodi samo v Mariboru. Švicali s(m)o slabe tri ure. Že skorajda maraton, bi lahko rekli. Odigrali so skoraj vse meni najljubše… Se je pa (pomoje ne samo meni) ob komadu Prokleta nedelja porajalo vprašanje ali bo dvorana zdržala tolikšen pritisk, ker to je bilo f….. crazy. Petje množice v en glas ima pa tak svoj mravljinčast čar. Saj mu skoraj ni bilo potrebno pet. Smo mi opravili namesto njih 😉 Odlični so, kapo dol, res obvladajo. Njegov hripav glas pa da tisto piko na i. To so oni. To je to! Za dušo več kot odličen balzam… in domov smo prišli (PAZI!!!) celi in zdravi, prav tako tudi avto! ;D

Priporočam! Definitivno!

Grega je prijetno “zložil skupaj” izseke iz koncerta… se lahko za moment prepustite filingu… Uhvati ritam 😉

Je pa zanimivo in prvič videno, da na koncertu niso točili alkoholnih pijač.

Published in: on 29 marca, 2010 at 5:02 dop  2 komentarja  

The URI to TrackBack this entry is: https://easyriderka.wordpress.com/2010/03/29/parni-valjak-v-mariboru/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 komentarjaKomentiraj

  1. 1A koncert…

  2. Odličen koncert, super vzdušje, res pravi stari mački, ki znajo narediti žur.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: